Gedaan met verspilling!

Bij Phenix hebben we een ruim gamma complementaire oplossingen ontwikkeld om verspilling een halt toe te roepen en iedereen actief in de sector van consumptiegoederen een handje te helpen: supermarkt, industriëlen, groothandelaars, bakkerijen, fruit- en groentewinkels, restaurants…  Want verspilling kan overal vermeden worden!

pattern-6-08_2-09

60000

geredde maaltijden per dag

Onze missie

Oplossingen bedenken zodat geen enkel product nog in de vuilnisbak belandt!

Vastberaden om een wereld zonder verspilling tot stand te brengen, creëren we oplossingen zodat overschotten nooit afval worden: schenkingen aan verenigingen, herverkoop aan particulieren via onze mobiele app, hergebruik, dierenvoeding, upcycling…

pattern-pink-12 LOGO_NOWASTE_LAB
Het No Waste Lab

Bij Phenix, weten we het een en ander over afval!

We creëerden het No Waste Lab met als doel u zoveel mogelijk informatie te geven over de problematiek van verspilling in de sector van de consumptiegoederen, maar vooral ook om u oplossingen aan te reiken om er komaf mee te maken!

 

Binnenkort beschikbaar!

Oplossingen op maat voor al uw problemen

Wat uw problemen ook zijn, wij hebben oplossingen die verspilling doelgericht aanpakken:

Bakkerijen, fruit- en groentewinkels, traiteurs
Gooi de vruchten van uw werk niet langer weg

Wij stellen u voor om uw overschotten te verkopen, om te vermijden dat ze in de vuilnisbak belanden. Zo genereert u extra inkomsten en laat u nieuwe klanten met uw winkel kennismaken. U zult niets meer weggooien, beloofd!

Hotels, restaurants
Gooi uw overschotten niet langer weg, maar verkoop ze!

Dankzij Phenix zullen uw overschotten niet meer in de vuilnisbak belanden. In enkele muisklikken biedt u ze via onze mobiele app te koop aan bij meer dan 2,5 miljoen gebruikers.

Supermarkten, hypermarkten en buurtwinkels
Een globale begeleiding naar zero waste

Wij stellen u diverse oplossingen voor: tool voor de controle van vervaldatums, snelle verkoop van producten, donaties aan verenigingen, donatie voor dierenvoeding... Dat allemaal met één doel: komaf maken met voedingsafval!

Ontvang ons zero waste advies