Gooi uw overschotten niet langer weg, maar verkoop ze!

Of u nu een bakker, verkoper van groenten en fruit, kruidenier, restaurantuitbater of manager van een supermarkt bent, met de app van Phenix kunt u voortaan heel eenvoudig uw overschotten voor een interessant prijsje verkopen.

Veelvoorkomende problemen

Elke dag ziet u zich gedwongen om een deel van uw producten weg te gooien omdat ze bijna vervallen, er niet meer zo vers uitzien, er een onverwachte daling is in het aantal klanten of een foutje bij de levering…

 

Zou u die producten liever niet meer hoeven weg te gooien?

 

De app van Phenix is onze meest eenvoudige, snelle en doeltreffende oplossing om een groot deel van uw overschotten te valoriseren

9- boulangeries-BE

Genereer extra omzet

Geef uw overschotten een tweede kans via de app van Phenix en recupereer een deel van uw kosten.
application particuliers-06

Word beter bekend

Laat nieuwe klanten in uw buurt kennis maken met uw zaak en vertel over uw engagement. Er zijn al 2,5 miljoen gebruikers die een beroep doen op onze app!
14- application-07

Zet u in tegen voedselverspilling

Publiceer uw mandjes met overschotten van de dag gemakkelijk via de app. Onze gebruikers die zich inspannen in de strijd tegen verspilling komen uw producten redden!

1. Gratis inschrijving zonder verbintenissen,

in slechts enkele muisklikken

2. Publicaties

in functie van uw overschotten van de dag

3. Ophaling

op de tijdstippen die u zelf bepaalt

“Het is praktisch omdat men zo kleine hoeveelheden kan verkopen die van sommige gerechten overblijven in plaats van ze weg te gooien. En de klanten doen echt hun best om verspilling tegen te gaan. Bedankt iedereen!”
Jonathan Sanchez
Van slagerij Sanchez in Montauban
“Momenteel is het niet gemakkelijk om alles in de winkel verkocht te krijgen. Er zijn per definitie verliezen en het doet ons pijn om iets te moeten weggooien. Ik verkies om deze producten op Phenix te plaatsen, om er mensen mee gelukkig te maken en ook om nieuwe klanten te winnen.”
Boulangerie - Paris 11e
Manager
Ontvang ons zero waste advies