Donatie voor dierenvoeding om tot nul bioafval te komen

U wilt nog verder gaan in uw strijd tegen verspilling en proberen helemaal geen bioafval meer te creëren? Wij stellen u de ultieme laatste stap voor om de producten die u uit de rayon haalde te valoriseren: donatie voor dierenvoeding. 

 

Vaak voorkomende problemen

Ondanks alle inspanningen in uw winkel, belandt er toch nog altijd wel eens iets in de vuilbak.  

Voor dit soort producten, die niet meer consumeerbaar zijn voor de mens, kunnen we ook donatie voor dierenvoeding opzetten. Een alternatieve oplossing voor producten die niet gered kunnen worden via verkoop met korting of donatie aan het goede doel.

18- don valo animale-02

Beperk uw hoeveelheid bioafval en verminder uw kosten

U vermindert uw hoeveelheid bioafval gemiddeld met minstens zo’n 30 ton per jaar. In geld staat dat voor zo’n €4500 per jaar! U vermindert namelijk de frequentie waarmee het afval moet opgehaald worden en het te behandelen volume. Bovendien betekent minder afval, minder vuilbakken en dus meer ruimte voor uw stock!

18- don valo animale-03

Doe alles volgens de regels

Dankzij de begeleiding van Phenix bent u altijd in regel wanneer u bioafval doneert als dierenvoeding.

18- don valo animale-04

Bereik het ultieme doel: geen bioafval meer

Dankzij donatie voor dierenvoeding kan u nog verder gaan in het beheren van uw verliezen, tot zelfs helemaal zero food waste. Een mooi project dat hoge ogen zal gooien zowel intern als bij uw klanten.

“Vroeger had ik altijd een volle compactor, nu ik met Phenix werk heb ik enkel nog een container van 25m3 die elke twee maanden wordt opgehaald!”
Hans
Directeur - Intermarché Névez
“Op 1 jaar heb ik 3500€ bespaard op mijn afvalfactuur, en vermijd ik elke maand 1 ton gewoon afval en zelfs 2 ton bioafval.”
Jacques
Directeur E.Leclerc - Château-du-Loir
Ontvang ons zero waste advies