Valoriseer uw overschotten

U bent producent, industrieel of groothandelaar en op zoek naar simpele en efficiënte oplossingen tegen verspilling? Dan bent u aan het juiste adres ! Ontdek onze oplossingen om overschotten te valoriseren en verspilling te voorkomen. Wij helpen u om uw winstgevendheid te verbeteren, geld te besparen en actief deel te nemen in de strijd tegen verspilling.

Zeg nee tegen onnodige kosten!

Elke dag worden producten uit de normale verkoop gehaald omwille van verschillende redenen : tijdelijk aanbod, problemen met het etiket, problemen bij het transport, nieuwe verpakkingen, verandering van gamma, afmetingen… 

Dit soort verspilling leidt tot belangrijke vernietigings- en/of stockagekosten voor uw bedrijf.

Maar, vandaag bestaan er alternatieven voor de vuilbak! 

Kant-en-klare oplossingen

Wij begeleiden u bij de implementatie en het gebruik van onze oplossingen, en nemen daarbij uw noden en beperkingen in acht. Gedurende onze volledige samenwerking nemen wij alle administratieve en logistieke aspecten voor onze rekening.

Traceerbaarheid en veiligheid

Wij geven u toegang tot onze digitale tools om uw acties tegen verspilling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Al uw acties worden geïnventariseerd en uw administratieve documenten worden gearchiveerd om uw inspanningen veilig te laten verlopen.

Naleving van de regelgeving

Als extraatje krijgt u onze expertise en onze kennis over uw sector, zodat u altijd zeker kan zijn dat u up-to-date bent betreffende elke nieuwe regelgeving in verband met het beheren van onverkochte producten.

“Een gemakkelijke oplossing tegen verspilling die snel te implementeren is en die voldoet aan al onze verwachtingen op vlak van organisatie en flexibiliteit. Een mooie manier om ons engagement uit te dragen.”
Jérémy Lombart
Verantwoordelijke Transport & Logistiek Carambar&Co
12 - industriels -08

Verminder uw hoeveelheid afval en verhoog uw winstgevendheid

Onze oplossingen geven u de kans uw verliezen te beperken en de kosten gelinkt aan vernietiging en/of stockage te verminderen. Zo verhoogt u de winstgevendheid van uw bedrijf.

12 - industriels -09

Vereenvoudig uw inspanningen en win tijd

Alle logistieke aanvragen worden beheerd door uw contact bij Phenix. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt, die bovendien expert is in zijn domein, en wint u kostbare tijd.

12 - industriels -10

Engageer uw bedrijf met een doortastende MVO-aanpak

U toont uw engagement tegen verspilling en versterkt uw MVO-politiek. U kiest voor oplossingen die simpel te implementeren zijn, met een sterke en concrete impact.

“In samenwerking met Phenix hebben we meer dan 30 ton salades, fruit en groenten gedoneerd aan het goede doel. Dankzij Phenix kunnen we dit alles sneller doen en zijn we er toch zeker van dat al onze donaties perfect traceerbaar zijn.”
Christophe Martineau
Director Supply Chain & Big Accounts bij Florette Food Service

Zij staan aan onze zijde

Ontvang ons zero waste advies