Engageer uw bedrijf ten voordele van duurzame ontwikkeling

Veel producten worden van de traditionele verkoopkanalen geweerd en eindigen zo in de vuilbak. Maar vandaag bestaan er verschillende oplossingen om hier een eind aan te maken. 

 

Wilt u uw onderneming in een meer ecologische richting sturen? Ontdek dan onze oplossingen om dit soort producten te valoriseren, in lijn met uw MVO-beleid.

13-don-06-camion-new

Kies voor oplossingen in lijn met uw MVO-beleid

Onze oplossingen geven uw bedrijf de kans om zich te engageren ten voordele van duurzame ontwikkeling, in lijn met uw MVO-beleid. Simpel te integreren oplossingen, die een grote en concrete impact opleveren. Of hoe omschrijft u anders 46 miljoen geredde maaltijden in 2021?!

17 - conseils-01

Profiteer van ondersteuning op het gebied van regelgeving die specifiek is voor uw sector

Met de hulp van Phenix bent u altijd zeker dat u in orde bent op vlak van regelgeving in verband met het beheer van onverkochte producten en de strijd tegen voedselverspilling. We zijn er uiteraard ook om u te adviseren over de nodige administratieve procedures.

17 - conseils-07

Kies een partner met sterke ecologische en sociale waarden

Laat u begeleiden door een ESS-bedrijf (Sociale en Solidaire Economie), expert in de strijd tegen verspilling en voor duurzame ontwikkeling.

Ontvang ons zero waste advies