Het No Waste Lab

We creëerden het No Waste Lab met als doel u zoveel mogelijk informatie te geven over de problematiek van verspilling in de sector van de consumptiegoederen, maar vooral ook om u oplossingen aan te reiken om hier komaf mee te maken! U vindt er artikels, ebooks, studies, barometers en veel meer!

19-home no waste lab-03

Bij Phenix hebben we kaas gegeten van de strijd tegen verspilling!

Sinds 2014 werken we samen met professionelen om oplossingen op te zetten die hen helpen verspilling te vermijden. 

 

Intussen hebben we een heel gamma aan gevarieerde oplossingen ontwikkeld (donatie aan verenigingen, het verkoop van producten die gaan vervallen met kortingsstickers, antiverspillingsmanden…) om zo efficiënt mogelijk te werken om verspilling te vermijden en tegemoet te komen aan de noden van alle professionelen en alle sectoren. Want verspilling is overal!

 

We hebben dan ook besloten om dit No Waste Lab op te richten om onze ervaring, analyses, studies en best practices met u te delen.

8-pro-secteurs-new-04

Voor wie is dit Lab bedoeld?

Het Lab is bedoeld voor elke professional die met consumptiegoederen werkt die (een beetje of heel erg) geïnteresseerd is in de verspillingsproblematiek en er meer over wil weten, het probleem beter wil begrijpen of inspiratie wil halen uit onze best practices om zo de meest efficiënte oplossingen te vinden.

Komende evenementen

Content aangepast aan elke sector

Wij hebben content voor elke consumptiegoederen-professional. Of u nu winkelmanager bent in een supermarkt, groentehandelaar, kruidenier, groothandelaar of werkt bij een industrieel, wij hebben content specifiek voor uw sector.
Bakkers, groente- en fruithandelaars, traiteurs
Hotels, restaurants
Supermarkten, hypermarkten, buurtwinkels
Industriëlen, groothandelaars
Industriëlen, groothandels, producenten
Ontvang ons zero waste advies