Valoriseer uw onverkochte producten, verminder uw afval!

We hebben een heel gamma aan oplossingen ontwikkeld (donatie aan verenigingen, het gebruik van stickers voor de verkoop van producten die hun vervaldatum naderen, antiverspillingsmanden, trainingen voor uw teams…) om een einde te maken aan verspilling en professionelen in de consumptiegoederenindustrie hierin bij te staan. Wat de sector ook is, er is altijd een oplossing tegen verspilling!

fruits-légumes

Oplossingen aangepast aan elke sector

Wij stellen een groot aantal oplossingen voor, zodat iedereen de juiste match kan vinden voor zijn activiteiten.
Bakkerijen, fruit- en groentewinkels, traiteurs
Is het met pijn in het hart dat u uw overschotten moet weggooien? Verkoop ze dan om te vermijden dat ze in de vuilbak belanden. Dankzij onze mobiele app creëert u bijkomende inkomsten en ontdekken nieuwe klanten uw zaak.
Hotels, restaurants
Bent u vaak verplicht gerechten of producten weg te gooien die nog over zijn? Vermijd de vuilbak door ze te verkopen via onze Phenix-app!
Supermarkten, hypermarkten en buurtwinkels
Wilt u uw verliezen beperken en de kosten die ermee gepaard gaan verminderen? Stoort het u om producten die nog bruikbaar zijn weg te gooien? Wij hebben verschillende complementaire oplossingen ontwikkeld om u op weg te helpen naar zero food waste.
Industriëlen, groothandels, producenten
Wilt u graag de verliezen gelinkt aan verspilling voorkomen en uw rendement verbeteren? Bent u niet helemaal tevreden over de oplossingen waarover u reeds beschikt? Bij Phenix stellen we u verschillende oplossingen voor om uw verliezen beter te managen, in lijn met uw merkimago.

Heeft u vragen over onze oplossingen?

Ontvang ons zero waste advies