Valoriseer uw onverkochte producten en verhoog uw winstgevendheid

Ontdek onze oplossingen om uw onverkochte producten te valoriseren, uw kosten te verminderen en uw winstgevendheid te verbeteren. Wij begeleiden u bijvoorbeeld bij donatie aan verenigingen, verkoop aan verminderde prijzen via onze app of het beheren van vervaldata in de winkel.

Een dagelijks probleem...

Elke dag worden massa’s producten uit de traditionele verkoopkanalen geweerd om verschillende redenen: fruit en groenten zien er niet meer zo fris uit, verse producten naderen hun vervaldatum, verpakkingen zijn beschadigd…

Nochtans bestaan er vandaag andere opties dan de vuilbak!

19-home no waste lab-03

Verminder uw kosten en bespaar

Met onze hulp zal u uw afvalvolume enorm kunnen verminderen of zelfs volledig elimineren. En op die manier zullen uw kosten voor opslag en vernietiging ook drastisch naar beneden gaan.

9- boulangeries-BE

Verbeter uw winstgevendheid en uw marge

Naast het verminderen van uw kosten, helpen onze oplossingen u ook uw winstgevendheid te verbeteren door een deel van uw omzet te recuperen. Dat kan direct via de verkoop of, in het geval van donatie aan verenigingen, via fiscale voordelen.

13-don-06-camion-new

Profiteer van onze expertise en een begeleiding op maat

Onze oplossingen zijn moduleerbaar in functie van de werking van uw zaak en uw specifieke noden. Wij ondersteunen u bij de implementatie van onze oplossingen en staan u nadien bij waar nodig.

Ontvang ons zero waste advies